En ny tid

Ännu en tid har gått, satt sina spår och skapat nya erfarenheter. Det är dags att åter ventilera mina tankar om livet och dess möjligheter.

Frågorna har senaste tiden hopat sig, svaren har lyst med sin frånvaro och situationen skapar en smärre kaos inombords. Detta kaos liknat med en kokande kastrull ger en mystisk känsla inom en, att vara allt men ingenting. Det som nu startat är i längden ohållbart, en cirkel utan goda vägar ut. Något kommer bli hårt, smärtsamt och galet. Alla frågor sammanfattas så lätt, varför? Varför är ett klurigt ord, utan egentlig mening.

Sedan en tid har känslorna sakta runnit från mig, försvarslöst har jag sett dem lämna mitt inre. Ett leende som tidigare gav värme ger nu ingenting, det känns tomt. Denna tomhet inger en känsla av kyla och ensamhet.

Bygga upp förtroende för någon är svårt, att gång efter gång få se sig lurad tar på orken, även framför detta på hoppet om att "den" existerar. Tappas hoppet tappas viljan tappas hela alltet.

Min egen bild är att med vilja och hopp kommer saker lösa sig, i detta nu tvivlar jag starkt. Glädjen till nya saker seglar även den sakta iväg, livet går som i en motor, runt runt utan förändring.

Känslan av det perfekta är även den något komplicerat. Se på en oreda och må bra, något som för mig är så långt borta, för någon annan så självklart. Vält garderoben över golvet, se på det och le, hur gör man? I detta nu finns endast en telefon på skrivbordet som avviker från standarden, detta pga hur den ligger, t.o.m färgen stämmer in, svart & röd precis som allt annat. Först nu har man insett, detta är skadligt.

En dag hoppas man alltid att något stort ska hända, lyssna hellre till citatet "enjoy the little things", detta gjorde aldrig jag, har hela tiden väntat på under, denna förhoppning kommer förbli något icke-fysiskt resten av tiden. Låt ljuset inom dig brinna, bjud aldrig din bäste vän på ett falskt leénde, tänk en gång extra och känn värmen komma ur dig genom leéndet.

Låt oss ta varann på allvar, se aldrig på din vän och tänk "Du är jobbig när du ringer 4ggr varje dag och fråga vad jag gör", se det åt andra hållet, ta vara på din tid, den är kort men ack så viktig.

En liten kommentar kan göra en hel dag för någon annan, glöm aldrig det.


/Linus


RSS 2.0